123test.nl Assesmenttest

Assesment test

123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling.

De meeste tests zijn gratis. Alleen voor de uitgebreide rapporten van een test, die ook door psychologen en loopbaanadviseurs worden gebruikt, wordt een vergoeding gevraagd. Dit zijn tests die gebruikt kunnen worden voor assessment- of loopbaandoeleinden.

123test is een site waar je heen gaat als je een serieus antwoord wilt hebben op vragen als; wie ben ik, wat wil en wat kan ik?

123test.nl

 

Activityinternational.nl Werken in het buitenland

Werken als vrijwilliger of au-pair?

Activityinternational heeft een breed aanbod van backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Een tussenjaar, sabbatical of gewoon eens een ander soort vakantie kan via ons.

Wij hebben 20 jaar ervaring met het organiseren van (werk)reizen.

Onze voordelen:

– Breed aanbod
– Flexibiliteit
– Partnerorganisaties
– Hulp bij de voorbereidingen
– Workshops en taalcursussen

Activityinternational.nl

 

Adzuna.nl Vacatures

Vacatures

Adzuna doorzoekt duizenden websites zodat haar gebruikers dit niet hoeven te doen en verzamelt miljoenen vacatures wereldwijd op één locatie. Met slimme zoekopties en intelligente data-analyse van de arbeidsmarkt, geeft Adzuna werkzoekenden de juiste informatie die ze nodig hebben!

WO vacatures in Nederland
Directeur vacatures
Juridische vacatures
Logistieke vacatures
Vacatures voor leraren
MBO vacatures in Nederland

Adzuna

 

Agendasonly.nl Agenda's

Agenda’s

AgendasOnly is de grootste FiloFax shop van Nederland en levert uit eigen voorraad!

AgendasOnly

 

Anti-slipcursus.nl Anti-slip cursus

Anti-Slipcursus

Wij geven trainingen met een beknopt maar effectief theorie onderdeel en een praktijktraining waarbij iedere deelnemer voldoende aan bod komt om de oefening in de praktijk te brengen!

Anti Slipcursus Basis – Complete rijvaardigheidstraining
Een intensieve cursus van 3 uur, onder begeleiding van ervaren instructeurs. U traint hoe u ongevallen kan voorkomen in verschillende situaties.

 

Avansplus.nl Performance verbetering

Performance verbetering training

Avansplus is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avansplus meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. Avansplus coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken!

Maatwerk opleidingen

 

JMbruneau.nl Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

JM Bruneau is ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) gecertificeerd!

Catalogus bevat meer dan 15.000 kantoorartikelen: paperclips, cartridges, informatica apparatuur en onderhoudsproducten tot volledige bureau sets en zelfs opbergsystemen.

JMBruneau.nl

 

Freelancespecialisten.nl Freelance platform

Freelancers

Freelancespecialisten is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden!

Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied. Opdrachtgevers, zowel klein als groot, kunnen geheel gratis hun opdracht(en) plaatsen waarop freelancers / ZZP’ers voor in aanmerking komen.

Freelancespecialisten werkt eenvoudig. Opdrachtgevers plaatsen gratis een opdracht, freelancers melden zich aan en kunnen hier tegen betaling op reageren. Freelancespecialisten hanteert 3 creditpakketten die freelancers kunnen aanschaffen.

FreelanceSpecialisten.nl

 

Go4inkt.nl Cartridges

Inkt

Go4inkt is een jonge snel groeiende onderneming die inspeelt op de dure inkt, inktpatronen en toners voor uw printers voor zowel HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark. Doordat we voor Alterna b.v. ook de nodige toners en cartridges nodig hebben, zijn we naar alternatieve cartridges en toners gaan zoeken. Na veel zoeken en testen zijn we hier uiteindelijk in geslaagd. Het gaat uiteindelijk om een goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu kunnen we door deze nieuwe aanpak 70 tot 80 % op onze printkosten sparen. Dit is voor een bedrijf als de onze zeer aantrekkelijk omdat de printers veelvuldig gebruikt worden. Hieruit is het idee geboren om ook andere consumenten mee te laten profiteren van de lage printkosten. Waardoor u uw geld twee maal kunt uitgeven.


Goedkope inkt en inktpatronen

 

Golftest.nl GVB

Golfvaardigheidsbewijs

Iedereen die in Nederland wil golfen moet een Golf-VaardigheidsBewijs (kortweg: GVB) of een officiële handicap halen. Dit kan door het NGF-Regelexamen af te leggen. Op deze site kunt u gemakkelijk de theorie en regels hiervoor leren en oefenen. Wij bieden u als enige de officiële vragen exact zoals u ze ook op het echte examen zult krijgen!

Golftest.nl

 

Griffixwinkel.nl Leren schrijven

Leren schrijven

GriffixWinkel is de online shop voor Griffix producten van Pelikan Hardcopy!

Het vierstappen griffix „LerenSchrijven“-systeem is het eerste volledige productconcept dat het evolutieproces van het leren schrijven, van bij het begin, consequent begeleidt.

Griffix is de naam: De innovatieve, kindvriendelijke greep maakt dit nieuwe schrijfsysteem zo verbluffend. De greep werd aangepast aan de nieuwste grafomotorische kennis. De producten zijn in verschillende kleuren en fases te verkrijgen.

GriffixWinkel.nl

 

Inktoutlet.nl Inkt

Inktoutlet

Inkt Op? Cartridge Leeg? InkOutlet levert inkt cartridges voor inkjetprinters en toner cartridges voor laserprinters aan zowel particulieren als kleine ondernemers. InkOutlet kan prijzen laag houden doordat er door zelf import geen groothandel aan te pas komt en zo is er ook een directe monitoring van de kwaliteit van de producten. Op diverse huismerk sets geldt: tweede set 50% korting! Bestellingen worden altijd gratis verzonden, ongeacht de omvang van de bestelling. Doorgaans wordt er binnen 24 uur geleverd via brievenbus pakjes met track & trace code waarvoor de klant niet speciaal thuis hoeft te blijven. Achteraf betalen behoort ook tot de mogelijkheden!

Inkoutlet.nl

 

Inktdiscount.nl Inkt

Inktcartridges

Bij inktdiscount heeft u keuze uit een ruim assortiment aan printer- en toner cartridges voor nagenoeg alle types en modellen printers!

Voor professionele fotografen kan Inktdiscount producten leveren van hoge kwaliteit, zoals hoogwaardig fotografisch inkjetpapier in vellen of op rollen. Inktdiscount heeft een voorraad van ruim 6000 artikelen.

InktDiscount.nl

 

Inktweb.nl Inkt

Inkt

Inktweb is een webwinkel die zich richt op de verkoop van “printer consumables”. Dit zijn onder andere inkt- en tonercartridges voor printers, daarnaast verkopen we ook randartikelen zoals fotopapier en bijvoorbeeld printers. Dit gebeurt uiteraard tegen zeer scherpe prijzen in combinatie met snelle leveringen, een goede service maar bovenal een kwalitatief goed product!

Inktweb.nl

 

Inktwereld.nl Inkt

Inkt

Inktwereld heeft zich door haar uitgebreide sortering van inkt, printmateriaal en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld tot één van de snelst groeiende inktwinkels van Nederland.

Doordat zij uit voorraad levert kan ze de slogan ‘voor 16.00 uur besteld, morgen in huis’, dan ook zeker waar maken. Op alle produkten wordt 100% kwaliteitsgarantie geboden. Inktwereld is officieel dealer van Injet One Compatible cartridges en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

InktWereld.nl

 

Jobbird.nl Vacaturebank

Vacaturebank

Jobbird is de grootste vacaturebank van Nederland. Momenteel, met ruim 100.000 vacatures, is er voor elke kandidaat een vacature te vinden die bij hem of haar past!

 

Joblift.nl Banenplatform

Banenplatform

Joblift is een banenplatform met meer dan 250.000 vacatures. Met ruim 900 partnerwebsites brengt Joblift de gehele online-vacaturemarkt samen op een platform. Het zeer gebruiksvriendelijke ontwerp en intuïtieve navigatie maken het zoeken naar een baan snel en gemakkelijk. Door het toepassen van de laatste technieken in machine learning en big data is Joblift in staat om de optimale match te bieden tussen werkgever en werkzoekende!

Joblift.nl

 

Laudius.nl Thuisstudies

Thuisstudies

Laudius is de meest unieke aanbieder van thuisstudies in Nederland. Je profiteert van vele voordelen door te kiezen voor onze cursussen:

  • Uniek in Nederland: digitaal en/of papieren cursusmateriaal
  • Binnen 1 minuut een complete cursus in je bezit
  • Géén inschrijfgeld!
  • Kies: zelfstudie of met hulp docent
  • Open boek examens thuis
  • Meer dan 100 volledige thuisstudies te bestellen vanaf € 99,-
  • Hiermee is Laudius écht de aanbieder met de laagste prijzen

Laudius NL

 

LOI.nl Studiies

Studies

Bij LOI bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuis studeren met begeleiding via internet. U heeft dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu!
Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Gratis gids

Gratis gids

 

LOIKidzz.nl Studies

Thuisstudies

LOI Kidzz
De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt zijn zó leuk, dat leren vanzelf gaat! Supersnel blind typen, een taal leren of extra ondersteuning op de basisschool? LOI Kidzz biedt voor ieder kind de juiste cursus!

Leerzame én leuke cursussen
LOI Kidzz profiteert van de ruim 90 jaar ervaring van de LOI. Alle Kidzz-cursussen worden ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen en game-experts. Altijd staat het kind centraal: de online cursussen zijn volledig afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Kinderen beleven een spannend avontuur en behalen zo spelenderwijs het einddoel.

LOIKidzz

 

NHA.nl Studies

Studeren

NHA de goedkoopste in de markt!

E-Commerce

MBO opleidingen

HBO Bedrijfskunde algemeen

NHA

 

NHBO.nl Studeren

Studeren

Bij NHBO kunt u terecht voor meer dan 100 erkende opleidingen, van Schoonheidsspecialist tot Grafisch Designer, Manager of Herborist: professionele docenten zorgen ervoor dat er op korte tijd voor dat u een echte vakspecialist wordt.
Wij zijn tevens ingeschreven in het CRKBO, internationaal erkend door het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat en aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie!

NHBO.nl

 

Office-deals.nl Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Bij Office-Deals vindt u het meest complete assortiment kantoorartikelen van Nederland, tegen een concurrerende prijs!

Wij zijn gespecialiseerd in de kantoorverbruiksmaterialen.

OfficeDeals

 

Otto's.nl Kantoormaterialen

Kantoorartikelen

Ottos heeft scherp geprijsde kantoorartikelen, kantoormachines, kantoormeubelen en ICT producten!

Daarnaast verzorgd Otto’s voor veel bedrijven de complete projectinrichting, een voorbeeld is het Afas Stadion van AZ.

In 2001 werd Otto’s onderscheiden als Koninklijke Hofleverancier.

Otto’s.nl

 

Plusport.com Veiligheidscertificaten

Veiligheidscertificaten

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland!

Bij PlusPort kunnen klanten onder andere terecht voor bedrijfshulpverlening, HACCP, NEN 3140 en Veilig werken aan de weg trainingen.

PlusPort.com

 

Printvoordeelshop.nl Printers

Printen

Printvoordeelshop heeft een groot assortiment compatible printer supplies voor alle gangbare merken en voor vrijwel alle printers. Alle producten in het assortiment zijn van een maximale kwaliteit en staan garant voor een optimale werking!

Printvoordeelshop.nl

 

Printwinkel.nl Printers

Printwinkel

Printwinkel is leverancier van printer supplies, zowel eigen als elk origineel merk!

Printwinkel levert producten zoals toner en inkt cartridges en labels voor labelprinters tegen zeer scherpe prijzen, met hoge kwaliteit en met een unieke 2 jaar kwaliteitsgarantie!

Het assortiment bestaat uit hoogwaardige eigen merk en originele inkt cartridges, toners, inktlinten, faxrollen, frankeermachine cartridges, supplies en navulsets voor vrijwel ieder type inkjet-, matrix- en laserprinter. Meer dan 15.000 artikelen!

PrintWinkel.nl

 

Post.nl Werken bij de post

Werken bij de post

PostNL is met bijna 60.000 medewerkers een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce. Bij PostNL werkt men met enthousiaste collega’s in een informele sfeer. Via WerkenbijPostNL kan men aan de slag als parttime postbezorger, -voorbereider, of -sorteerder.

Per week heeft PostNL ongeveer 150 tot 200 vacatures door heel Nederland open staan.

WerkenbijPostNL.nl

 

RSM.nl Business School

Business school

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) wordt consequent gerekend tot de meest toonaangevende business schools van Europa en tot de top drie voor onderzoek. RSM biedt baanbrekend onderzoek en opleidingen in alle aspecten van management!
De programma’s en cursussen worden gegeven door gerenommeerde academici en experts die hun actuele kennis, gebaseerd op baanbrekend onderzoek, op effectieve wijze overdragen. Na afloop van elk programma kunnen de cursisten de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen binnen de eigen organisatie, en zo hun waarde van hun carrière verhogen. De programma’s duren 1 tot 10 dagen en zijn geschikt voor verschillende carrièreniveaus en achtergronden!

Essentials of Ma

RSM.nl

 

WerkenbijSandd.nl Werken als postbezorger

Werken als postbezorger

WerkenbijSandd zoekt postbezorgers! Met de meest flexibele bijbaan werk je op dinsdag en vrijdag een paar uurtjes vanuit huis, bepaal je je eigen werktijden en kijkt er niemand over je schouder mee. Deze leuke bijbaan is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, dus de te bereiken doelgroep is erg groot. Met name voor de scholieren en studenten betaalt Sandd erg goed door het minimumloon vanaf 23 jaar ook toe te passen voor leeftijden jonger dan 23 jaar!

WerkenbijSandd.nl

 

Sire-search.com Life Sciences

Life Science jobs

Sire-search is een internationale recruitment organisatie die de focus legt op vacatures en banen vervulling in de Life Science (Wetenschap) binnen Europa!
Life Science kun je verdelen in verschillende sectoren zoals de:
• Farmaceutische branche;
• Biotechniek branche;
• Agricultuur branche;
• Medische apparatuur branche;
• Chemische industrie branche;
• Klinische branche;
• Voedsel industrie branche;
• Gezondheidsbranche.

Met deze campagne is Sire-search op zoek naar werkgevers/bedrijven die op zoek zijn naar een kandidaat of kandidaten in één van de branches.

Het zijn bedrijven zoals Heineken, Unilever, Danone of Nestlé die dit soort specialisten nodig hebben, maar ook DHL bijvoorbeeld voor het vervoeren van farmaceutische middelen.

Sire-search.com

 

Snelafstuderen.nl Scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding

Snelafstuderen biedt professionele scriptiebegeleiding aan bij het schrijven van Bachelor- en Masterscripties in vrijwel alle studierichtingen!

Met onze hulp kun jij makkelijker je scriptie schrijven. Met meer plezier en een beter resultaat! De scriptiebegeleiding van snelafstuderen.nl kent een aantal voordelen. De belangrijkste daarvan zijn: – Je schrijft je scriptie sneller – Je haalt een hoger cijfer – Je hebt er meer plezier in – Je leert er meer van Snelafstuderen.nl maakt gebruik van scriptieworkshops, scriptielab en een-op-eenbegeleiding. Tevens ontvangt de student gratis een scriptieboek voor begeleiding tijdens het schrijven van een scriptie.

Snelafstuderen.nl

 

Sonneveltopleidingen.nl Opleidingen

Studeren

Sonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 17 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland.
Sonnevelt Opleidingen biedt momenteel 20 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen!

Sonneveltopleidingen

 

Squla.nl Oefenprogramma's voor kinderen

Oefenprogramma voor kinderen

Squla is leuk leren, speciaal ontwikkeld voor thuis! Het grootste en meest complete online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8 biedt een waardevolle aanvulling op het lesaanbod!

• Tienduizenden quizvragen, games en uitlegfilmpjes die aansluiten op de lesstof
• Ontwikkeld door onderwijsspecialisten en online-game-experts
• Al door meer dan 50.000 kinderen ontdekt
• Er worden verschillende abonnementen aangeboden, variërende programma’s voor gezinnen met 1, 2 of 3 kinderen en abonnementen per maand, 6 maanden of 12 maanden.

Squla aanbieding

 

Studystore.nl Studiematerialen

Studiematerialen

Studystore levert studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen ze via onze website, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. We verzorgen voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

Studystore.nl

 

Theorie-leren.nl Theorieleermiddelen

Theorie-leermiddelen

Theorie-leren van VekaBest is de grootste leverancier van theorie-leermiddelen van Nederland!

Hier vindt men theorieboeken, internetopleidingen en online examentrainingen voor uw auto-, motor- en bromfietsrijbewijs, maar ook voor vrachtauto, bus en taxi. Uw slaagkans is nergens zo groot als bij Theorie-leren.

Theorie-Leren.nl

 

Theorie.nl Theoriecertificaten

Theorie certificaten

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets. Naast de volledige theorie op deze site, kunnen de cursisten eindeloos oefenen met hun theorie-examen module. Deze module stelt hen in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier op de CBR wijze te leren. Met meer dan 2.500 mogelijke vragen, kan men zich optimaal voorbereiden op het echte CBR theorie-examen.

Theorie.nl

 

Thuiscursus.nl Thuiscurssussen

Thuis curssussen

Thuiscursus.nl biedt 300 praktijkgerichte beroepsopleidingen op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc. Na het afronden van de opleiding bent u direct inzetbaar. Omdat u binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie.nl ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Thuiscursus.nl is internationaal erkend door het CRKBO en het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat, en aangesloten bij de Internationale Wellness Federatie.

Meer dan 300 Thuiscursussen met Erkend Diploma!
Nu met Gratis Module “Starten als Ondernemer”

 

Tonerproductsnederland.nl Toners

Toners

Toner Products Nederland is al sinds 2007 de specialist op het gebied van toner en inkt cartridges. Naast de originele cartridges bieden zij een Standard en een HIgh Quality Huismerk aan waarmee de consument tot 70% kan besparen. Op hun Standard Quality Huismerk en de originele cartridges bieden zij een laagste prijs garantie aan. Bezorging is bij Toner Products Nederland vanaf €25,- altijd gratis!

Tonerproductsnederland.nl

 

Tonershop.nl Toners

Toners

Tonershop is 10 jaar actief in Nederland en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges!

Tonershop verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain.

TonerShop.nl

 

Tonerwinkel.nl Toners

Toners

TonerWinkel levert zowel originele als mede compatible toners en cartridges tegen zeer scherpe prijzen. Ook levert TonerWinkel overige kantoorartikelen en ergonomische producten!

Tevens is TonerWinkel de online shop voor Pelikan Hardcopy Nederland het grootste A-merk van Europa op gebied van compatible printersupplies.

TonerWinkel.nl

 

VCAdirect.nl VCA cursussen

VCA cursus

VCAdirect is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland!

Veiligheid Checklist Aannemers is het belangrijkste certificaat voor veilig werken in Nederland. Iedereen die werkzaam is in situaties met een verhoogd risico op lichamelijk letsel dient VCA gecertificeerd te zijn.

VCAdirect onderscheidt zich op de markt door VCA certificering mogelijk te maken via e-learning. Hierdoor is de training bijna de helft goedkoper en doorloopt men de theorie 60% sneller dan met klassikale cursussen. Daarnaast ligt het slagingspercentage bij VCAdirect.nl rond de 98% ten opzichte van het landelijk gemiddelde van 78%.

VCAdirect.nl

 

Vindiqoffice.nl Kantoorartikelen

Kantoor artikelen

Vindiqoffice levert in heel Nederland en België kantoor-, school- en hobby-artikelen en is een businesspartner van Spicers, een van de grootste leveranciers van office supplies in Europa!
Meer dan 18.000 kantoor-, school-, en hobby-artikelen, veelal direct uit voorraad leverbaar. Speciale groene en duurzame productlijn voor het groene kantoor!

VindiqOffice.nl

 

Wibber.nl Cartridges

Cartridges

Wibber verkoopt Inkt- en Tonercartridges voor alle bekende printermerken aan consumenten en bedrijven in Nederland!

Wij voeren een breed assortiment en leveren hoge kwaliteit huismerk producten en originele cartridges direct uit voorraad. In totaal leveren wij ruim 2000 producten voor 20 printermerken.

Wibber.nl