Werk/Opleiding

123test.nl Assesmenttest

Assesment test

123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling.

De meeste tests zijn gratis. Alleen voor de uitgebreide rapporten van een test, die ook door psychologen en loopbaanadviseurs worden gebruikt, wordt een vergoeding gevraagd.

123test.nl

Activityinternational.nl Werken in het buitenland

Werken als vrijwilliger of au-pair?

Activityinternational heeft een breed aanbod van backpackersreizen, vrijwilligerswerk, stages, wildlifeprojecten en au-pairwerk in het buitenland. Een tussenjaar, sabbatical of gewoon eens een ander soort vakantie kan via ons.

Activityinternational.nl

Adzuna.nl Vacatures

Vacatures

Adzuna doorzoekt duizenden websites zodat haar gebruikers dit niet hoeven te doen en verzamelt miljoenen vacatures wereldwijd op één locatie. Met slimme zoekopties en intelligente data-analyse van de arbeidsmarkt, geeft Adzuna werkzoekenden de juiste informatie die ze nodig hebben!

Adzuna

Avansplus.nl Performance verbetering

Performance verbetering training

Avansplus is toonaangevend in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Door middel van innovatieve ontwikkeltrajecten, gekenmerkt door een persoonlijke benadering en praktisch toepasbare kennisverwerving, realiseert Avansplus meetbare performanceverbetering van individuen en organisaties. Avansplus coacht u om uw ambities en die van uw organisatie waar te maken!

Maatwerk opleidingen

Freelancespecialisten.nl Freelance platform

Freelancers

Freelancespecialisten is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden!

Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten vinden in hun vakgebied.

FreelanceSpecialisten.nl

Griffixwinkel.nl Leren schrijven

Leren schrijven

GriffixWinkel is de online shop voor Griffix producten van Pelikan Hardcopy!

GriffixWinkel.nl

Inktdiscount.nl Inkt

Inktcartridges

Bij inktdiscount heeft u keuze uit een ruim assortiment aan printer- en toner cartridges voor nagenoeg alle types en modellen printers!

Voor professionele fotografen kan Inktdiscount producten leveren van hoge kwaliteit, zoals hoogwaardig fotografisch inkjetpapier in vellen of op rollen. Inktdiscount heeft een voorraad van ruim 6000 artikelen.

InktDiscount.nl

Inktwereld.nl Inkt

Inkt

Inktwereld heeft zich door haar uitgebreide sortering van inkt, printmateriaal en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld tot één van de snelst groeiende inktwinkels van Nederland.

Doordat zij uit voorraad levert kan ze de slogan ‘voor 16.00 uur besteld, morgen in huis’, dan ook zeker waar maken. Op alle produkten wordt 100% kwaliteitsgarantie geboden. Inktwereld is officieel dealer van Injet One Compatible cartridges en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

InktWereld.nl

Joblift.nl Banenplatform

Banenplatform

Joblift is een banenplatform met meer dan 250.000 vacatures. Met ruim 900 partnerwebsites brengt Joblift de gehele online-vacaturemarkt samen op een platform. Het zeer gebruiksvriendelijke ontwerp en intuïtieve navigatie maken het zoeken naar een baan snel en gemakkelijk. Door het toepassen van de laatste technieken in machine learning en big data is Joblift in staat om de optimale match te bieden tussen werkgever en werkzoekende!

Joblift.nl

Laudius.nl Thuisstudies

Thuisstudies

Laudius is de meest unieke aanbieder van thuisstudies in Nederland. Je profiteert van vele voordelen door te kiezen voor onze cursussen:

  • Uniek in Nederland: digitaal en/of papieren cursusmateriaal
  • Binnen 1 minuut een complete cursus in je bezit
  • Géén inschrijfgeld!
  • Kies: zelfstudie of met hulp docent
  • Open boek examens thuis
  • Meer dan 100 volledige thuisstudies te bestellen vanaf € 99,-
  • Hiermee is Laudius écht de aanbieder met de laagste prijzen

Laudius NL

LOI.nl Studiies

Studies

Bij LOI bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuis studeren met begeleiding via internet. U heeft dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu!
Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

Gratis gids

Gratis gids

LOIKidzz.nl Studies

Thuisstudies

LOI Kidzz
De cursussen die LOI Kidzz aanbiedt zijn zó leuk, dat leren vanzelf gaat! Supersnel blind typen, een taal leren of extra ondersteuning op de basisschool? LOI Kidzz biedt voor ieder kind de juiste cursus!

LOIKidzz

NHA.nl Studies

Thuis studeren

NHA de goedkoopste in de markt!

NHA

NHBO.nl Studeren

Studeren

Bij NHBO kunt u terecht voor meer dan 100 erkende opleidingen, van Schoonheidsspecialist tot Grafisch Designer, Manager of Herborist: professionele docenten zorgen ervoor dat er op korte tijd voor dat u een echte vakspecialist wordt.
Wij zijn tevens ingeschreven in het CRKBO, internationaal erkend door het IAPE, in het bezit van het ISO-9001 certificaat en aangesloten bij de Internationale Wellnessfederatie!

NHBO.nl

Office-deals.nl Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

Bij Office-Deals vindt u het meest complete assortiment kantoorartikelen van Nederland, tegen een concurrerende prijs!

Wij zijn gespecialiseerd in de kantoorverbruiksmaterialen.

OfficeDeals

Plusport.com Veiligheidscertificaten

Veiligheidscertificaten

PlusPort is één van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van veiligheidscertificeren in Nederland!

PlusPort.com

Printvoordeelshop.nl Printers

Printen

Printvoordeelshop heeft een groot assortiment compatible printer supplies voor alle gangbare merken en voor vrijwel alle printers. Alle producten in het assortiment zijn van een maximale kwaliteit en staan garant voor een optimale werking!

Printvoordeelshop.nl

Printwinkel.nl Printers

Printwinkel

Printwinkel levert producten zoals toner en inkt cartridges en labels voor labelprinters tegen zeer scherpe prijzen, met hoge kwaliteit en met een unieke 2 jaar kwaliteitsgarantie!

PrintWinkel.nl

Post.nl Werken bij de post

Werken bij de post

PostNL is met bijna 60.000 medewerkers een van de grootste particuliere werkgevers van Nederland. PostNL is actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce.

WerkenbijPostNL.nl

WerkenbijSandd.nl Werken als postbezorger

Werken als postbezorger

WerkenbijSandd zoekt postbezorgers! Met de meest flexibele bijbaan werk je op dinsdag en vrijdag een paar uurtjes vanuit huis, bepaal je je eigen werktijden en kijkt er niemand over je schouder mee. Deze leuke bijbaan is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar, dus de te bereiken doelgroep is erg groot. Met name voor de scholieren en studenten betaalt Sandd erg goed door het minimumloon vanaf 23 jaar ook toe te passen voor leeftijden jonger dan 23 jaar!

WerkenbijSandd.nl

Studystore.nl Studiematerialen

Studiematerialen

Studystore levert studieboeken, educatieve e-books en studiematerialen aan studenten aan een hbo-opleiding of universiteit. Dat doen ze via onze website, een van de vijf campuswinkels en door intensief samen te werken met de opleidingen en studieverenigingen. We verzorgen voor hogescholen of universiteiten ook eigen webshops waar studenten hun studiematerialen kunnen bestellen.

Studystore.nl

Theorie-leren.nl Theorieleermiddelen

Theorie-leermiddelen

Theorie-leren van VekaBest is de grootste leverancier van theorie-leermiddelen van Nederland!

Hier vindt men theorieboeken, internetopleidingen en online examentrainingen voor uw auto-, motor- en bromfietsrijbewijs, maar ook voor vrachtauto, bus en taxi. Uw slaagkans is nergens zo groot als bij Theorie-leren.

Theorie-Leren.nl

Theorie.nl Theoriecertificaten

Theorie certificaten

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets. Naast de volledige theorie op deze site, kunnen de cursisten eindeloos oefenen met hun theorie-examen module. Deze module stelt hen in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier op de CBR wijze te leren. Met meer dan 2.500 mogelijke vragen, kan men zich optimaal voorbereiden op het echte CBR theorie-examen.

Theorie.nl

Tonerproductsnederland.nl Toners

Toners

Toner Products Nederland is al sinds 2007 de specialist op het gebied van toner en inkt cartridges. Naast de originele cartridges bieden wij een Standard en een HIgh Quality Huismerk aan waarmee u tot 70% kan besparen.

Tonerproductsnederland.nl

Tonershop.nl Toners

Toners

Tonershop is 10 jaar actief in Nederland en behoort tot de top webshops in de verkoop van cartridges!

Tonershop verkoopt zowel alle originele merken als merken als Pelikan en Inkagain.

TonerShop.nl

Tonerwinkel.nl Toners

Toners

TonerWinkel levert zowel originele als mede compatible toners en cartridges tegen zeer scherpe prijzen. Ook levert TonerWinkel overige kantoorartikelen en ergonomische producten!

Tevens is TonerWinkel de online shop voor Pelikan Hardcopy Nederland het grootste A-merk van Europa op gebied van compatible printersupplies.

TonerWinkel.nl

VCAdirect.nl VCA cursussen

VCA cursus

VCAdirect is de grootste online VCA cursus aanbieder van Nederland!

VCAdirect.nl

Vindiqoffice.nl Kantoorartikelen

Kantoor artikelen

Vindiqoffice levert kantoor-, school- en hobby-artikelen en is een businesspartner van Spicers, een van de grootste leveranciers van office supplies in Europa! Speciale groene en duurzame productlijn voor het groene kantoor!

VindiqOffice.nl