Snelwinkelen.nl Internetmarketing

Internetmarketing

Wat is internetmarketing?

Bij internetmarketing plaats je advertenties en diensten van bedrijven op je website. Wij hebben er voor gekozen om dit via affiliate netwerken te doen, waar elk deelnemend bedrijf als het ware extra wordt gecheckt.

Variabele commissie

Als iemand via de website een product of dienst aanschaft, dan verdient de internetmarketeer hierover een variabele commissie.

Hetzelfde bedrag

U betaalt via internetmarketing hetzelfde bedrag als wanneer u rechtstreeks bij het adverterende bedrijf koopt. U betaalt rechtstreeks aan het bedrijf waar u de goederen koopt. De adverteerder krijgt via een code een melding dat er via internetmarketing iets verkocht is.

Waar adverteren?

De advertentiemogelijkheden worden door de aanbieder en het affiliate netwerk aangegeven. Soms is er de mogelijkheid om naar een bepaald product te linken, of naar de hele website.

Affiliate marketing wereldwijd snelgroeiend

Het werken met affiliates is voor bedrijven een succesvolle marketing tool. Dit blijkt uit het feit dat wereldwijd de meeste grote bedrijven aan affilate marketing doen. U kunt dit zien op hun websites. Zoekt u bij bedrijven eens op affiliate programma of partner programma.

Nederlandse affiliate marketing netwerken

De meeste affiliates werken met speciale netwerken. Hierop zijn duizenden publishers en adverteerders aangesloten. De affiliate netwerken doen de techniek en administratie en er zitten medewerkers die al uw vragen kunnen beantwoorden.

Extra controle door affiliate netwerken

Voor Snelwinkelen.nl is dit de reden om alles via deze affiliate netwerken te doen. De meeste bedrijven zijn aangesloten bij meerdere affilate netwerken, wat Snelwinkelen.nl een goed gevoel geeft. Bedrijven moeten zich aan de regels houden om niet te worden uitgesloten van deelname.

Blijf opletten met wie u zaken doet

Het blijft belangrijk om goed op te letten met wie u zaken doet! Bedrijven kunnen altijd failliet gaan, vertrouw op uw gevoel. Het beste kunt u indien mogelijk betalen nadat u de producten heeft ontvangen!

Checklist Consumentenbond om veilig online te kopen

Enkele affiliate netwerken waar Snelwinkelen.nl bij aangesloten is:

  • Daisycon: Is twee keer als winnaar uit de bus gekomen in een grootschalig Nederlands affiliate marketing onderzoek
  • Zanox: Groot in Nederland en in de rest van Europa
  • Tradetracker: Internationaal actief. Marktleider in Nederland en Belgie.

Wilt u ook een eigen website creëren met internet marketing?

Kijk op Tradetracker.com

Op Snelwinkelen.nl vindt u de volgende categorieen:

Aanbiedingen, Auto’s/Fietsen/Motoren, Cadeaus, Dagaanbiedingen/Ontspanning, Dating, Electronica/Witgoed, Eten, Feestartikelen, Financieel/Zakelijk, Gezondheid, Huis/Tuin/Wonen, Internet/Telecom, ModeVakantie, Warenhuis, Werk/Opleiding