Financieel/Zakelijk

 

Advanza.nl Zakelijk offerte aanvragen

Zakelijke offerte aanvragen

Op de vergelijkingswebsites van Advanza kunt u allerlei offertes aanvragen; van zakelijk tot zelfs catering bedrijven.

Aan de ‘achterkant’ van deze websites bevinden zich ruim 3.000 (MKB) bedrijven die zich via de vergelijkingswebsites zakelijk kunnen voorstellen aan de potentiële klant.

Advanza realiseert offerte aanvragen in meer dan 100 branches!

Advanza.nl

 

Bedrijfsplantraining.nl Bedrijfsplan maken

Bedrijfsplan maken

Bedrijfsplantraining begeleidt ondernemers bij het maken van een bedrijfsplan!

Dit doen we door het geven van verschillende trainingen, deze zijn te volgen op diverse wijze:
• Klassikaal met kleine groepjes;
• Individueel;
• Online (webinars).

Om er een beeld bij te krijgen kunt u de website bekijken. Van de laatste training staat een promo filmpje op de site, hierbij worden mensen stap voor stap door een bedrijfsplan geleid. Potentiële klanten kunnen zich aanmelden met € 20,- korting.

Bedrijfsplantraining.nl

 

Beleggen in vastgoed

Voor beleggers die in vastgoed willen beleggen is Beleggingspanden hét vastgoedportaal!

Wanneer men overweegt om in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% – 8% netto realistisch. Men investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor een directe maandelijkse cashflow gegenereerd wordt. Onder de rubriek ‘aanbod’ staan op Beleggingspanden meer dan 500 beleggingsobjecten.

Als Beleggingspanden nieuwe beleggingspanden heeft wordt de beknopte informatie gratis per email toegezonden. Het is ook mogelijk om via Beleggingspanden verhuurd vastgoed aan te bieden. Op basis van ‘no cure no pay’ is Beleggingspanden men graag verder van dienst.
Bent u de lage spaarrente op de bank zat? Beleg in vastgoed

 

Online belastingaangifte

Bokzz biedt een makkelijke en voordelige online belastingaangifte, beter dan de Belastingdienst. Want Bokzz vertelt u ook op welke regelingen en toeslagen u recht heeft. Bokzz biedt een heel jaar deskundige service en onze belastingadviseurs geven gratis advies als u daarom vraagt.

Bokzz wijst op alle voordelen waar de Belastingdienst niet op wijst. Bokzz heeft een uniek online aangifteprogramma ontwikkeld waardoor alle voordelen worden gecheckt. En geeft Bokzz gratis belastingadvies.

Bokzz.nl

 

MasterCard Business

Met een MasterCard Business betaalt u snel, gemakkelijk en veilig uw zakelijke uitgaven. Overal ter wereld. Online een reis boeken, een zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met deze creditcard is het zo gedaan. 180 dagen Aankoopverzekering;
Nu bij aanvraag € 25,- op uw Card cadeau

Card-houders van ICS kunnen rekenen op interessante aanbiedingen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Businesscard.nl

 

Verzekeringen

Al meer dan 40 jaar is Diks Verzekeringen een marktplaats voor verzekeringen. Diks vergelijkt de meest uiteenlopende verzekeringen voor klanten.

Diks verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon en heeft geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen aan welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat Diks altijd op zoek gaat naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Betaal niet langer te veel voor uw verzekeringen! Bij Diks.nl vergelijken wij meer dan 40 maatschappijen. Bereken nu uw voordeel.

 

Drukkerij

Op zoek naar een betrouwbare online drukkerij? Drukbedrijf is niet alleen dé drukkerij van Amsterdam, maar ook van het web. Gewaardeerd met vijf sterren op Trustpilot is Drukbedrijf de nummer 1 in druk- en printwerk!

Drukbedrijf.nl

 

Drukkerij

Van harte welkom bij Drukhetnu. Wilt u snel & goedkoop enveloppen, visitekaartjes, briefpapier, kaarten, kalenders, Compliment Cards, folders of magazines digitaal laten drukken? Kijk dan op Drukhetnu, de snelste digitale drukker van het land. Ook voor gepersonaliseerd digitaal drukwerk staat het dynamische ontwerpteam graag voor u klaar!

Drukhetnu.nl

 

Drukkerij

Drukland is de goedkoopste online drukkerij van Nederland. Online drukwerk bestellen is een fluitje van een cent bij Drukland. Drukland scoort uitzonderlijk hoog op kwaliteit en service: een 9,3 op Trustpilot op basis van ruim 2.100 unieke klantbeoordelingen!

Drukland.nl

 

Drukkerij

Drukwerkdeal laat zien wie je bent met drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken!

Drukwerkdeal.nl

 

 

Drukkerij

DrukwerkMAX is de enige internetdrukker in Nederland met een eigen offset productie. Modern, groen en 24 uur per dag maken vakmensen hoge kwaliteit offset drukwerk tegen de laagste prijzen. Door slimme processen wordt steeds meer mogelijk. Zo produceert DrukwerkMAX ook kleinere oplagen. Een schaarste binnen offset drukwerk. Eenvoudig online bestellen en professionele service maken het drukproces compleet. En dat alles met 100% tevredenheidsgarantie!

DrukwerkMAX

 

Drukkerij

Drukzo is een jonge, professionele online drukkerij die alle vormen van zakelijk drukwerk aanbiedt tegen een scherpe prijs. Of u nu net begint als zelfstandig ondernemer en enveloppen en visitekaartjes nodig heeft, of als u promotie wilt voeren met behulp van flyers, vlaggen, posters en stickers, bij Drukzo is het zonder moeite zo geregeld!

Drukzo

 

Geld lenen

Ferratum.nl

– Snel en eenvoudig geld lenen van €100 – €1500;
– Bij goedkeuring geld binnen 24 uur op uw rekening;
– Onze klantenservice is maandag – zaterdag geopend;
– Volledig online, geen papierwerk;
– Betalen via iDeal;
– Toegang tot een Mijn Ferratum account.

Ferratum pluslening
– € 600 tot €1500;
– Leentermijn 62 dagen
– Terugbetalen in 2 termijnen. Eerste betaling na 31 dagen, Laatste betaling na 62 dagen.

Ferratum Minilening
– €100 – €800;
– Leenteermijn 15,30 of 45 dagen;
– Terugbetalen in één termijn.

Met spoed geld nodig? Ferratum.nl!

 

Financiële vergelijkingssite

FX.nl is een financiële vergelijkingssite die al sinds 1997 bestaat. Onder andere actuele hypotheekrentes kunnen worden vergeleken. U kunt in één oogopslag zien waar u de laagste rente krijgt. Bij deze banken kunt u via FX.nl direct hypotheekoffertes opvragen. U hoeft slechts één keer uw gegevens in te vullen, en ontvangt daarna van álle banken die u aangevinkt heeft een offerte.

Lagere hypotheekrente? Sluit je hypotheek over en bespaar op je maandlasten!

 

Hypotheek vergelijker

Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden? Nationaalbespaarcentrum vergelijkt meer dan 600 hypotheken! Ontvang eenmalig per e-mail uitgebreide hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes van Nederland.

Nationaalbespaarcentrum.nl

 

Hypotheek oversluiten

Op Hypotheekoversluiten vraagt u waardevolle informatie aan omtrent het oversluiten van uw hypotheek. Aansluitend vindt een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek plaats waarin bepaald wordt wat u zou kunnen besparen bij het naar een andere hypotheekverstrekker oversluiten van uw hypotheek.

Oversluiten naar een goedkopere hypotheek met betere voorwaarden?

 

Product verzekering

Welkom op Klikzeker

Bij Klikzeker kunt u met slechts een paar kliks een productverzekering afsluiten voor smartphones, tablets, laptops, camera’s, fietsen en brillen. Of het nu om beschadigingen gaat, vochtschades, bedieningsfouten of verlies door diefstal – de bescherming van de klikzeker verzekering gaat ver, zelfs langere garantie dan de garantie van de fabrikant.

Het aanvragen van de verzekering wordt geheel online afgehandeld. U hoeft alleen uw e-mailadres in te vullen evenals het serienummer van het product. Klikzeker handelt het hele proces van het sluiten van de verzekering tot de mogelijke uiteindelijk optredende schade volledig elektronisch af. Dit leidt tot een enorm prijsvoordeel voor de klant ten opzichte van traditionele verzekeringsmodellen!

Klikzeker.nl

 

Leningen

KredietSpotter spot de meest voordelige lening voor u! Lenen is in veel gevallen erg duur, daarom is het goed te weten dat KredietSpotter het scherpste voorstel voor u kan doen! In 9 van de 10 gevallen de scherpste aanbieder van consumptief krediet.

Leen vanaf € 5000,- bij KredietSpotter.nl

 

Labels

Labeldiscounter is specialist in compatible labels die te gebruiken zijn voor Bixolon, Brother, Citizen, Dymo, Epson, Seiko, Star, Toshiba, Zebra en meer printers!

Labeldiscounter.com

 

Leningen

De-leningmakelaar is een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet.

U kunt via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen. Een lening afsluiten is binnen 24 uur geregeld met de beste mogelijke voorwaarden, voor de beste prijs.

Naast het afsluiten van leningen kan De-Leningmakelaar eveneens adviseren en bemiddelen in verzekeringen en het maken van financiële rapporten.

De-leningmakelaar.nl – 30 leningen vergelijken

 

Maakumzakelijk.nl

 

Zakelijke websites

Maakum Zakelijk, websites voor zakelijke dienstverleners en mkb-ers!

Met Maakum Zakelijk zet je heel snel en goedkoop een professionele website op het web. Eenvoudig, stap voor stap, pagina voor pagina, onderdeel voor onderdeel.
Onderdelen in het standaardpakket: domeinnaam (of gratis verhuizen van de bestaande domeinnaam); hosting; standaardmodules zoals een nieuwsrubriek, e-mailformulier en gastenboek; 10 foto-albums die elk plaats bieden aan 100 foto’s; een zoekfunctie en 5 e-mailadressen.

Uitbreidingen zijn er in de vorm van een mediatheek, online shop, banner module, document uploadmodule, leden-login en nog veel meer.

Het standaardpakket voor zakelijke toepassingen kost slechts € 169.

MaakumZakelijk

 

Mkbbedrijfskrediet.nl

Bedrijfskrediet

Krediet of lening nodig als MKB-bedrijf?
MKB bedrijfskrediet zet alle bedrijfskrediet mogelijkheden voor u op een rij. Beantwoord eenvoudig een aantal vragen via de kredietcheck en ontvang daarna een reactie met welke mogelijkheden er zijn om aan financiering te komen voor uw bedrijf. Hierbij wordt er gekeken naar diverse financieringsvormen zoals:

Bancaire lening, Financiering, Crowdfunding, Investeerders, Microfinanciering & Overheidsregelingen!

MKBbedrijfskrediet.nl

 

Zakelijke tankpas

MKB Brandstof biedt zelfstandige ondernemers een tankpas met extra’s: Een auto pas.

MKB Brandstof vereenvoudigt de administratie van ondernemers door alle kosten voor tanken, carwash en parkeren op één maandelijkse fiscus proof factuur te zetten. Klanten hebben daarbij het gemak van achteraf betalen. Het bewaren en los invoeren van bonnetjes in de boekhouding behoort tot het verleden.

Klanten van MKB Brandstof hebben het gemak van drie praktische apps. Tanken met MKB Brandstof toont zeer actuele brandstofprijzen zodat klanten weten waar ze de beste deal vinden. Parkeren met MKB Brandstof laat ondernemers real-time en tegen werkelijke verbruikskosten parkeren op straat. Met de auto pas kan de ondernemer daarbij parkeren in Q-park en P1 garages. De app Carwash met MKB Brandstof toont alle informatie over wasstraten door heel Nederland, inclusief type wasstraat en locatie.

Alle apps van MKB Brandstof laten zien of een wasstraat of tankstation in bezit is van een collega-ondernemer!

Mkb-brandstof.nl

 

Master card

Money2Go MasterCard® is de prepaid kaart ontwikkeld voor alle dagelijkse behoeften, geen krediet check, makkelijker en veiliger dan contant geld, 100 % approval rate!

De normale verkoopprijs van de kaart is 24.95 EUR

Heb je een snelle betaalmethode nodig zonder krediet checks? Koop nu jouw Money2Go MasterCard.

 

Lease auto

Financial lease maar dan snel, volledig digitaal en zonder tussenkomst van derde partijen. Banken verstrekken steeds minder vaak kleine leningen voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto aan ondernemers. Terwijl dit voor de gemiddelde MKB’er vaak één van de grootste investeringen betreft. Mobility Service Finance maakt hier een eind aan. De wens vanuit de ondernemer is simpel als het gaat on een financial leasecontract. Je wil geen verrassingen achteraf, een vaste rente en een vast termijnbedrag.

Mobility Service Finance heeft het gehele leaseproces volledig gedigitaliseerd. Mobility Service Nederland is geheel zelfstandig, biedt unieke fiscale voordelen én heeft een eigen platform waar garagisten hun autovoorraad kunnen aanbieden en verkopen!

Msfinanciallease.nl

 

Verzekeringen

Netpolis is een landelijk opererend onafhankelijk assurantiekantoor dat sinds 1998 verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met toonaangevende verzekeraars kunt u flink besparen op uw verzekeringen.

Online autoverzekering
Zelf verzekeren is zelf besparen! Tot wel 50% voordeel op uw autoverzekering!

 

Camperverzekering

De camperverzekering van NKC kent vele voordelen:
– 10 jaar nieuwwaarderegeling, 5 jaar taxatiewaarde- of 3 jaar aankoopwaardegarantie;
– 24- uurs pechhulpverlening in binnen- en buitenland, inclusief woonplaatsservice;
– Scherpere cascopremie door optioneel hoger eigen risico;
– Recreatief gebruik inclusief woon-werkverkeer is standaard;
– Onbeperkt verblijf in buitenland is toegestaan.

Naast camperverzekeringen biedt NKC ook reisverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen en personenautoverzekeringen. En, hoe meer verzekeringen er afgesloten worden hoe meer korting er ontvangen wordt.

contact

 

Kerstpakketten

Premiumkerstpakketten is met ruim 450 kerstpakketten één van de grootste zakelijke kerstpakketten aanbieders.

Waarom bij Premiumkerstpakketten kopen?
Levering t/m 23 december. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 500,-!

Premiumkerstpakketten.nl

 

Drukkerij

Reclameland is een Nederlandse online drukkerij. Professionaliteit staat bij Reclameland voorop. Zo werkt Reclameland alleen met de beste offset en digitale drukpersen en buigen alle medewerkers op jarenlange ervaring. Drukkerij Reclameland levert drukwerk dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit!

Reclameland.nl

 

Bankieren

Savedo bemiddelt in deposito’s van banken uit de Europese Unie, volgens EU-richtlijnen gedekt tot € 100.000 per klant per bank. Via de website en online bankieren van Savedo opent en beheert de klant volledige gratis zijn deposito’s in de Nederlandse taal. Alle relevante informatie, documentatie en communicatie ter opening en beheer van het (de) deposito(‘s), inclusief klantenservice, worden in het Nederlands aangeboden door Savedo.

Bij opening van het eerste deposito via Savedo krijgt de klant tevens de gratis Savedo-rekening, de referentie-rekening voor al zijn (toekomstige) deposito’s bij Savedo. Men hoeft zich dus maar éénmalig te identificeren en transacties tussen de huisbank van de klant en zijn deposito’s lopen gemakkelijk via deze ene referentie-rekening.

Savedo

Affiliate website maken

Maak in een handomdraai een affiliate website met Stellia CMS met automatisch aanmaken en automatisch mappen van de rubrieken. Dit zorgt ervoor dat er snel en overzichtelijk de producten uit product-feeds in de affiliate winkel kunnen worden toegevoegd.

Binnen Stellia CMS worden nieuwe producten automatisch in uw winkel toegevoegd. Stellia CMS zorgt er ook voor dat oude producten die de adverteerder niet meer verkoopt van uw website worden verwijderd. Zijn er nieuwe rubrieken bij gekomen? Dan geeft Stellia CMS dit direct aan.

Stellia.nl

 

Verzekeringen

Tasman Verzekeringen biedt reisverzekeringen aan voor zeer uiteenlopende reisdoelen. Of men nou een jaar op wereldreis gaat, als Au Pair in het buitenland gaat werken of een weekje naar de zon gaat, of iets voor zakelijk moet doen Tasman Verzekeringen heeft een passende verzekering.

Reisverzekering Zakenreis

 

Affiliates

Het 2nd Tier programma biedt TradeTracker aangesloten affiliaties de unieke mogelijkheid om extra te verdienen, in de vorm van een 2nd Tier commissie. Dit betekent dat wanneer u als bestaande affiliate een nieuwe affiliate aanbrengt, deze affiliate hiermee een zogenaamd sub-affiliate is geworden van u.

Door een succesvolle lead of sale bij uw sub-affiliates, ontvangt u automatisch een extra sales vergoeding. Uiteraard ontvangt elke sub-affiliate de normale commissie.

TradeTracker

 

Zoekmachineoptimalisatie

Webtexttool is een innovatieve online tool die het super makkelijk maakt om uw website en (zakelijke) content te optimaliseren zodat u beter gevonden wordt in zoekmachines. Webtexttool helpt u bij het kiezen van de juiste keywords voor uw content, en geeft u vervolgens realtime tips over het optimaliseren van de content terwijl u deze aan het schrijven bent. Zo maakt u super eenvoudig goed geoptimaliseerde content om beter gevonden te worden in Google, Bing en andere zoekmachines!

Webtexttool.com

 

Keurmerk

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Begonnen als Gratis keurmerk, maar altijd non-profit gebleven. De leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee is WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij de online aankopen!

Webwinkelkeur.nl

 

MasterCard Business

Met een MasterCard Business betaalt u snel, gemakkelijk & veilig zakelijk uw uitgaven over de hele wereld. Online een reis boeken, de zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met deze creditcard is het zo gedaan. 180 dagen Aankoopverzekering;
– Nu bij aanvraag € 25,- op uw Card cadeau

Card-houders van ICS kunnen rekenen op interessante aanbiedingen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Zakelijke creditcard

 

Zolemba.nl Labels

Labels

Zolemba is specialist in compatible labels die te gebruiken zijn voor Bixolon, Brother, Citizen, Dymo, Epson, Seiko, Star, Toshiba, Zebra en meer printers!

Zolemba.nl