40PlusRelatie.nl Dating

Dating

40PlusRelatie is een van de dating sites voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dating voor singles van 40 tot 80 jaar!

40PlusRelatie.nl

50liefde.nl Dating

Dating

50liefde.nl is een van de datingsites voor 50 plussers in Nederland.

50liefde.nl is een van de grootste datingsites voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap.

Dating voor 50 plussers

50plusmatch.nl Dating

Dating voor 50-plussers

Dating voor actieve 50-plussers 50PlusMatch is sinds 2006 de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. 50PlusMatch.nl kiest bewust voor een doelgroep, zodat leden sneller in contact komen met gelijkgestemden. Leads worden binnen 1 week goedgekeurd.

Thuiswinkel.org

50plusmatch.nl

AlleenStaande-Mamas.nl Dating

Single Mama’s

Op AlleenStaande-Mamas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel.

Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden. Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst: men heeft dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer zij toe zijn aan een eventuele afspraak in “het echte leven”.

Nu gratis inschrijven

AlleenStaande-Papas.nl Dating

Single Papa’s

Op AlleenStaande-Papas.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere singles kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden.

Alleenstaande-Papas.nl – Daten voor en met Single Papa’s!

AshleyMadison.com Dating
Dating

AshleyMadison is de meest bekende naam op het gebied van overspel en dating voor getrouwde personen. Zoals te zien op meerdere mediakanalen is AshleyMadison de meest erkende en gerenommeerde datingpartij op dit gebied.

De dienst die zij leveren voor getrouwde stellen om meer spanning in hun relatie te brengen werkt en al meer dan 22 miljoen leden hebben zich wereldwijd ingeschreven. Al deze personen zijn op zoek naar een affaire en AshleyMadison maakt het voor hen gemakkelijker om de juiste partner te vinden.

AshleyMadison.com op je mobiel

Be2.nl Dating

Relatiebemiddeling

Relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.

be2 – Vindt de perfecte match voor u

DatingEasy.nl Dating

Dating

DatingEasy is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Deelnemers komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren.

meld je gratis aan bij Datingeasy.nl

Elitedating Wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode

Dating aan de hand van een persoonlijkheidstest

EliteDating relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest. Bedoeld voor singles die op zoek zijn naar een langdurige, serieuze relatie.

Het groeiende ledenaantal en de vele nieuwe succesverhalen tonen aan dat EliteDating succesvolle online matchmaking mogelijk maakt!

Wetenschappelijk onderbouwde matchingmethode

e-Matching Beter opgeleide singles

Dating voor goed opgeleide singles

e-Matching (sinds 1998) is voor de beter opgeleide single inmiddels een bekende merknaam, mede doordat we al jaren adverteren via radio, dagbladen en internet

e-Matching.nl

Gaybuddy.nl Gay Dating

Mannen dating

Gaybuddy is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt.

Gaybuddy.nl

Gay-parship.com Dating

Relatiebemiddeling

gayPARSHIP.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. gayPARSHIP behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

gayPARSHIP.nl – de enige relatiesite met persoonlijkheidstest

Girls-dating.com Vrouwendating

Dating voor biseksuele vrouwen 

Girls-Dating.nl ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community’s voor homoseksuele mensen.

Nu gratis inschrijven

Guys-dating.nl Dating

Dating voor homoseksuele mannen

Guys-Dating.nl is dé plek voor homoseksuele mensen in Nederland om op zoek te gaan naar die ene speciale man met wie alles mee wenst te delen. Alle homoseksuele mannen vinden hier een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

Op zoek naar homoseksuele in de regio?

Happypancake.nl Gratis online datingsite

Gratis datingsite

HappyPancake is een gratis serieuze en betrouwbare datingsite voor vrijgezellen van alle leeftijden.

HappyPancake is gevestigd in Stockholm, Zweden, en haalt al haar inkomsten uit advertenties.

Gratis online datingsite

HetGrandCafe.nl Digitale ontmoetingsplaats voor singles

Digitale ontmoetingsplaats voor singles

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt.
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.

HetGrandCafe.nl

Kleinemensen-dating Dating

Dating voor kleine mensen

Kleinemensen-Dating is een actieve datingsite die zich richt op de kleinere mannen en vrouwen. Met een lengte van onder de 1.70 is het niet altijd eenvoudig om een partner te vinden, zeker gezien het feit dat Nederlanders bekend staan als het langste volk ter wereld.

Vindt hier uw date

Langemensen-dating Dating

Dating voor lange mensen

Langemensen-Dating is de datingsite die perfect aansluit bij de steeds langer wordende groep mensen in Nederland. Langemensen-Dating is er overigens niet alleen voor mensen zelf lang zijn, maar ook voor hen die die gewoon een voorkeur hebben voor een lange partner hebben.

LangeMensen-Dating.nl – Dating en chatten!

Lexa.nl Datingsite

Dating

Lexa.nl is Europees marktleider op het gebied van online dating. Lexa.nl.nl is continu op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de online dating-service te verbeteren en te helpen bij het vinden van een ware liefde tussen de vele singles die op Lexa.nl staan ingeschreven.

Getuige de succesverhalen die Lexa.nl ontvangt, zijn er al vele relaties op de website ontstaan.

Gratis inschrijving op de leukste datingsite van NL – Lexa.nl

Love.nl Dating

Dating- en chatsite

Love.nl is een dating- en chatsite waar u nieuwe mensen kunt leren kennen. Dat kan zijn voor een serieuze relatie, voor eenmalig contact, voor vriendschap of gewoon voor de gezelligheid.

Love.nl

Maatjemeer-match.nl Datingsite

Ontmoetingsplaats voor volslanke mensen

Maatjemeer-Match is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Vrouw/vrouw
Man/vrouw
Man/man

Match4me.nl Dating voor hogeropgeleide singles

Dating voor hoger opgeleiden

Match4Me – Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO)

Match4me – datingsite voor hoger opgeleiden

Metjou.nl Datingsite

Ontmoetingsplaats voor singles

MetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.

MetJou.nl Dating en chatten!

Nextlove.com Datingsite

Datingsite voor alleenstaande ouders

Nextlove.com is Europa’s grootste datingwebsite voor alleenstaande ouders. Nextlove is opgericht om alleenstaande ouders te helpen in de volgende stap van hun leven. Nextlove.com heeft een team voor de beveiliging van de website en zij monitoren de website. Zo kan de consument veilig internetdaten en op zoek naar een gelijkgestemde.

—————————————————————————————————–

NextLove – a dating website bringing hope and happiness to single, separated and divorced people – is set to launch and light up mobile phones and PCs across the Netherlands, Luxembourg and Belgium on August 2017.

Founded in 2014, NextLove is Scandinavia’s fastest growing online dating site with more than 500,000 active members. It has become an important social network for people who have loved, lost and are ready to start afresh with a new, special someone.

The difference between NextLove and other dating sites is that it takes into consideration the fact that everyone has a past – and that’s okay. Expectations and perceptions can change dramatically after a divorce or separation, and returning to dating can be tough – particularly if there are children on the scene.

Nextlove.com

Nieuwerelatie.nl Dating voor 40plussers

Dating

Nieuwerelatie.nl Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven.

Nieuwerelatie.nl – De datingsite voor 40 plussers!

Parship.nl Datingsite

Relatiebemiddelingsbureau

PARSHIP is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Thuiswinkel Waarborg!

Parship.nl

Pepper.nl Datingsite

Datingsite

Pepper is een van de datingsites in Nederland die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf.

Door foto’s en video’s van hobby’s en interesses vanaf de computer, Facebook en Youtube te laden, vallen daters niet op de clichés die op de loer liggen. Daarnaast is de drempel ‘een dialoog starten’ verlaagd door foto’s en video’s uit al die rijke profielen in het chatgesprek te laden.

Maak je gratis profiel aan

Piratendating.nl Dating voor liefhebbers van het Nederlandse lied

Dating voor mensen met muzikale voorkeur voor het Nederlandstalige (levens)lied

Piratendating is dé ontmoetingsplaats voor singles met een gemeenschappelijke muzikale voorkeur, namelijk het Nederlandstalige (levens)lied.

PiratenDating.nl – Daten voor en met Muzikale Mensen!

Qupid.nl Datingsite

Datingsite

Qupid.nl is een van de datingsites die werkt op basis van credits.

Binnen 1 minuut heb je gratis een account aangemaakt en ontvang je 1 gratis credit waardoor je direct op zoek kan naar het vinden van een date. Tevens kun je er winks/knipogen, flirts en berichten mee versturen.

Qupid.nl

RichMeetBeautiful.com Dating

Datingsite sugardaddy’s

Richmeetbeautiful.com is een van de datingsites die sugarbaby’s samenbrengt met sugardaddy’s.

Sugarbaby’s zijn intelligente, charmante jonge vrouwen die daten met een sugardaddy in ruil voor geschenkjes, reizen, financiële ondersteuning en begeleiding. Sugardaddy’s zijn financieel stabiele en ervaren mannen die plezier en passie zoeken.

RichMeetBeautiful.com

Runnersdate.nl Dating voor hardlopers

Dating voor hardlopers

Runnersdate voor hardlopers die op zoek zijn naar een hardloopmaatje of misschien wel meer.

Actie: Wordt vandaag lid van Runnersdate.nl en ontvang de eerste maand gratis toegang tot alle functies van een Full membership. Na deze periode betaal je slechts €4,99 per maand!

Runnersdate.nl

Seniorengeluk.nl Dating voor 50plussers

Senioren dating

SeniorenGeluk is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Grootste datingsite 50-plussers!

Smartsingles Dating voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleide singles

SmartSingles.nl staat voor ‘Daten op Niveau’, datingsite hoogopgeleiden, waarbij kennis en intelligentie een grote rol speelt bij het vinden van een partner.

HBO’ers en WO’ers op zoek naar een date

StedenDating.nl Daten met iemand uit jouw omgeving

Dating in de buurt

StedenDating is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie in de buurt.

StedenDating.nl is dé ontmoetingsplaats in de regio!

Suikerarrangement.nl Dating

Dating voor sugar daddies

Suikerarrangement datingsite voor Suikerooms (Sugar daddies) en Suikertantes (Sugar mommies) die op zoek zijn naar een Suikernichtje of Suikerneefje (Sugarbaby).

Gratis en snel inschrijven
Gratis en snel inschrijven. Bij Suikerarrangement kun je snel GRATIS inschrijven en al meteen alle profielen bekijken! Dan weet je meteen of jouw ideale suikerdate erbij zit en kun je contact met hem of haar opnemen.

Vijftigplusdating.nl Datingsite met bijeenkomsten

Dating voor vijftigplussers

VijftigPlusDating is één van de grootste datingsites voor single 50-plussers die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze en langdurige relatie. Naast de online activiteiten organiseert VijftigPlusDating met enige regelmaat evenementen en activiteiten.

VijftigPlusDating.nl

Weetwiejedate.nl Dating

Dating voor “Verified Users”

Weetwiejedate.nl is één van de snelstgroeiende datingsites van Nederland en onderscheidt zich van andere datingsites door de verschillende controles en de zogenaamde “Verified Users”.

Veilig daten op WeetWieJeDate.nl

Wytegearre.nl Dating in Friesland

Dating in Friesland

Wytegearre.nl is een frisse datingsite, geheel gericht op gebruikers uit de provincie Friesland. Wytegearre betekent “wij samen” in het fries.

Wytegearre.nl